Cadouri practice cu stil pentru cei dragi

Acum ca se apropie sezonul in care se fac cele mai multe cadouri, probabil ai nevoie de inspiratie pentru a cumpara unele unice dar si practice pentru cei dragi. Multi se impotmolesc cand vine vorba de a lua un cadou cuiva, de obicei nu cunosc persoana destul de bine, aici poate fi vorba de un coleg de serviciu, un vecin sau o cunostinta. Dar, de multe ori este vorba de o persoana draga, apropiata noua careia i-am facut deja diferite cadouri si pur si simplu ramai fara idei.

Ei bine, mai jos ai o mica lista cu cadouri practice, frumoase si elegante perfecte pentru oricine.

Cadouri pentru calatorii

Nu multi se gandesc sa faca astfel de cadouri, insa sunt oricand binevenite si foarte practice. Iti recomand sa cumperi un troller de lux pentru o persoana apropiata de exemplu, este un cadou foarte practic pe care il va purta in toate calatoriile si va tine si ani buni. In plus, la Valigeria ai o gama variata de trollere de lux de la branduri renumite: Bric’s, Montegrappa, Old Angler, etc.

Tot la acest capitol pentru calatorii, poti sa faci cadou o multime de accesorii. De exemplu o geanta de voiaj, un rucsac pe care il poate folosi oricand nu doar in calatorii, el fiind foarte practic si pentru serviciu sau cumparaturi.

Accesorii

Aici ai o multime de optiuni: portofel din piele, un accesoriu pe care oricine trebuie sa il detina, o agenda care poate fi folosita la serviciu. Nu conteaza daca ai un asistent personal sau nu, o agenda poate fi foarte practica oricui, pentru ca acest cadou poate sa vina la pachet cu un pix sau un stilou de colectie.

Cadouri pentru barbati

Poate te gandesti ca nu ai prea multe optiuni cand vine vorba de cadouri pentru barbati, ceea ce este foarte gresit. Poti cumpara diferite accesorii stilate pentru un barbat adevarat: ceas Montegrappa, butoni – un accesoriu elegant, potrivit pentru orice ocazie. Bineinteles aici poti sa iei in calcul si altfel de cadouri, cum ar fi diferite gadget-uri, pentru ca stim ca barbatii sunt atrasi de noi tehnologii.

Poti sa iti faci chiar de acum lista pentru cadourile de Craciun sau pentru zile onomastice, si nu uita de cadourile cu tematica pentru diferite calatorii. Oricine are nevoie de o geanta sau un troller nou.

Lasă un răspuns