Calculator calorii alimente, fructe si legume

Pentru cei interesati de un calculator de calorii din alimente online, astazi am pentru ei asa ceva. Acum puteti afla cate calorii are fiecare aliment sau fruct si in felul acesta puteti avea un stil de viata sanatos.

Site-ul este o resursa online gratuita, un calculator de calorii online, pentru cei care doresc sa traiasca un stil de viata sanatos. Gasiti aici peste 250.000 de alimente. Din ce stiu eu, este cel mai bun site in domeniu. In plus daca va faceti user pe site, beneficiati de un contor de calorii, un program de dieta online, un antrenor de nutritie, precum si de un partener de antrenament.

Exista de aseamenea si o comunitate online de peste 4 milioane de membri carora le puteti spune povestea personala si care va pot ajuta pe drumul catre o sanatate mai buna.

Fie ca sunteti vegetarieni, femei insarcinate, bolnavi de diabet zaharat, sau cautati alimente scazute in grasimi sau diete sarace in carbohidrati, aici puteti gasi informatii nutritionale personalizate despre calorii si nutrienti.

Utilizand aceste calculator de calorii, puteti sa aflati cate calorii contine fiecare fel de mancare si puteti vedea cate calorii contine orice fruct sau leguma.

Puteti de asemenea sa interogati baza de date si sa cercetari ce alimente santoase si ce mese complete sa realizati pentru a folosi un numar anume de calorii. Tot aici gasiti si retete culinare noi, puteti sa creati retete culinare proprii si informatii nutritionale pentru ele.

Site-ul poate fi utilizat si pe dispozitivele mobile, iPhone, iPad, Android sau Blackberry, daca de exemplu, te afli la un restaurant si doresti sa afli informatii nutritionale pentru fiecare fel de mancare servit acolo.

Pentru a afla cate calorii contine un anume aliment, fruct sau leguma, pentru retete culinare sanatoase, pentru informatii despre nutritie, exercitii si sfaturi, acceseaza Calorie Count – calculator calorii alimente, fructe si legume.

Deci, ce mai astepti?

Lasă un răspuns