Calm, te ajuta sa scapi de stres si anxietate

Cum scapi de stres si anxietate folosind aplicatii pentru telefoane.

Stresul este modaul prin care corpul nostru reactioneaza la stimulii din exterior. Cand te simti coplesit, tensionat si obosit si simti ca ai nevoie de o pauza, opreste-te pentru cateva secunde.

Aplicatia Calm te ajuta sa-ti perfectionezi o tehnica de eliminare a stresului. Acest exercitiu, poate dura 1-3 saptmani. Dar este un antrenament benefic.

Citestei si: Te invit la relaxare. Vezi cum poti sa te relaxezi

Calm este o aplicatie pentru telefon care te ajuta sa te relaxezi. Iti ofera metode de relaxare acasa si la serviciu.

Design-ul si functionalitatea sunt simple, asa cum ar trebui sa fie pentru o aplicatie de calmare, de relaxare. Este important sa gasesti timp pe parcursul unei zile pentru o mica pauza de relaxare, iar aplicatia Calm ofera modalitatea ideala pentru a face acest lucru.

Adultii au nevoie de pauze. Specialistii sugereaza gasirea unui loc linistit pentru odihna si pentru indepartearea stresului.

Cum scapi de stres si anxietate cand nu ai timp si esti mereu prea ocupat? Ei bine, te poate ajuta aplicatia Calm. Aceasta te va ghida sa traiesti in prezent, sa te focusezi, sa accepti gandurile tale si sa apreciezi perioadele de liniste.

Cateodata, stresul este atat de sever incat duce la anxietate si atacuri de panica. Si-atunci toata lumea iti spune sa te relaxezi. Ei bine, acum poti!

Important de stiut. Una dintre cele mai bune de metode de relaxare psihica este meditatia. Meditatia reprezinta un ragaz de liniste, un proces si o stare de relaxare, reflectie si contemplare.

Aplicatia este disponibila pentru Android si iOS si poate fi descarcata gratuit:

Calm | Google Play

Calm | App Store

Calm aduce claritate, bucurie si pace in viata de zi cu zi si te invata tehnici de relaxare a mintii.

Lasă un răspuns