Cand alegem o vila?

Ce diferentiaza vila de o casa cu mai multe camere? Cand o alegem si dupa ce criterii? Conteaza mai mult interiorul sau exteriorul? Cum imi dau seama daca este in regula din punct de vedere al constructiei daca nu am mai detinut una pana acum? Intrebarile celor care cauta vile de vanzare in Ploiesti sunt nenumarate. Apoi mai vine problema zonei, a pretului, a istoricului locuintei si asa mai departe.

vile de vanzare ploiesti

Da, o vila este o casa mai mare. Mai demult cuvantul “vila” avea un alt sens. Era considerat un lux si chiar un kitsch, putand fi achizitionata doar de oameni instariti, cu statut regal, presedinti, oameni ai sportului, artisti, muzicieni si asa mai departe. Se considera ca oamenii normali care locuiesc la vila, cu siguranta au mostenit-o de la bunici sau parinti instariti. Astazi nu e chiar asa. Orice casa mai mare poate fi numita “vila” daca proprietarul vrea.

De obicei, casele cu un numar mai mare de 5 camere sunt numite vile. Vila este acea locuinta fastuoasa care cuprinde si un teren mare, sa zicem ca un minim de 5000 mp.

In rest exista case. Case mai simple, mai indraznete, mai interesante, mai frumoase, dupa cum le amenajezi si intretii. Casele sunt locuinte asezate pe o bucata de teren nu foarte mare.

Vila insa, atrage atentia prin faptul ca este in primul rand mare, iar terenul din jurul sau este amenajat intr-un mare fel. Nu putem spune despre o casa pe 1000 mp de teren, fara tencuiala decorativa, cu buruieni in curte ca ar fi vila. Cam aceasta este diferenta.

Alegem o vila atunci cand ne permitem. Nu este cazul sa investim in asa ceva daca familia noastra inseamna doar doua persoane. Daca avem bunici, parinti, caini sau pisici care locuiesc cu noi, atunci asta ar fi o alegere buna.

Alege si tu una din vilele scoase la vanzare de agentia Royal Imob. Ai de ales din zeci de vile, fiecare urcate pe site cu poze, detalii, pret si asa mai departe. Alege-o pe cea care iti indeplineste dorintele!

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

           

Lasă un răspuns