Care sunt beneficiile alegerii unei suzete PreVent

Suzeta face parte din viata fiecarui bebelus. Alintata in diferite feluri, partener de somn si salvator in situatii de criza, suzeta este preferata atat de bebelusi, cat si de parinti. Ne raman in minte chiar si dupa ce crestem amintirile legate de suzeta si nu uitam dragostea fata de acest pacalici. In cazul mamicilor suzeta reprezinta un real ajutor atunci cand nu mai exista cale de iesire din momentele de plans, atunci cand inainte de culcare micutul are chef de joaca sau chiar si atunci cand il deranjeaza durerile provocate de cresterea dintilor sau colici. Te-ai gandit vreodata la alegerea unei suzete PreVent?

Tocmai din cauza utilizarii dese a acestui instrument, alegerea modelului trebuie sa urmareasca in mod cert criterii legate de calitatea materialului, de forma tetinei si de beneficiile pe care le aduce folosirea lui. Printre modelele care se gasesc in magazinele de specialitate se numara si suzetele ortodontice.

Aceste suzete poarta numele de suzete PreVent, datorita faptului ca sunt create special pentru a nu afecta cresterea dintilor sau modificarea formei maxilarului promovand o dezvoltare armonioasa a intregii cavitati bucale. In ceea ce priveste dimensiunea, suzetele PreVent sunt de doua ori mai inguste decat cele obisnuite pentru a fi cat mai putin intrusive in gurita bebelusului. Forma acestora permite ca limba sa se aseze in pozitia potrivita fara a fi deranjata de suzeta. Totodata forma suzetei evita presiunea exercitata pe maxilar.

In functie de etapa de dezvoltare a cavitatii bucale sunt disponibile trei dimensiuni: suzete pentru bebelusii de pana la 6 luni, cei intre 6 si 12 luni, dar si pentru cei peste 12 luni. Pentru mamicile iubitoare de culori, exista o varietate de modele, in functie de preferintele mamicii si a bebelusului: albastru,roz, design diferit si animat. De asemenea, este foarte importanta alegerea suzetelor de calitate cu mentiunea BPA Free, asa cum sunt cele de la Dr. Brown`s.

Lasă un răspuns