Cateva locatii team building pe care merita sa le incerci cu echipa ta

Atunci cand vrei sa organizezi un eveniment de tip team building pentru echipa ta, ai de ales intre diverse activitati, iar apoi trebuie sa alegi dintr-o multime de locatii pentru team building, pentru ca stim, Romania are multe locatii pitoresti de oferit. Muntii parang si Clisura Dunarii sunt doar doua dintre acestea.

Muntii Parang

Muntii Parang sunt caracterizati de masivitate, fiind cei mai inalti munti din Hunedoara si muntii cu cea mai mare suprafata din Romania. Aici vei beneficia de activitati de team building intr-un cadru de vis, cu multe lacuri glaciare cu apa foarte limpede, pajisti alpine cu flori si stanci care iti taie rasuflarea. Acesti munti sunt printre cei mai salbatici din punct de vedere al peisajului, pentru ca sunt foarte putine cabane sau pensiuni in zona.

Clisura Dunarii

Clisura Dunarii este o zona de pe malul nordic al Dunarii si mai este cunoscuta sub numele de Defileul Dunarii, iar partea cea mai frumoasa este cea numita Cazanele Dunarii in partea de est. Aici vei admira peisaje cu dealuri stancoase, paduri seculare, arbusti rari si plante sau animale unice in lume.

Valiug – Muntii Semenic

La 30 de kilometri de Resita se afla localitatea Valiug, la poalele Muntilor Semenic, pe raul Barzava. In aceasta zona sunt lacurile de acumulare Secu si Gozna. Exista si o pestera aici, Pestera Cormarnic, la care se ajunge pe un drum forestier.

Cheile Butii – Muntii Retezat

Cheile Butii se afla in partea sudica a Muntilor Retezat, oferind peisaje sublime: cascade, pesteri, izvoare, baraje naturale si multe altele. Este o zona perfecta pentru team building.

Suncuius – Defileul Crisul Repede

Suncuius este o zona turistica din defileul Crisul Repede, aflat in Muntii Padurea Craiului, in partea de sud-est a judetului Bihor. Vaile de pe afluentii Crisului Repede au peisaje deosebite: cascade, pesteri si chei care sunt un punct de atractie pentru turisti si sunt potrivite pentru activitati de team building. In Defileul Crisul Repede sunt multe pesteri, dintre care avem si cea mai lunga pestera din Romania, Pestera Vantului, strabatuta de un curs de apa si avand o lungime de 50 de metri.

Lasă un răspuns