Ce extraoptiuni poti sa alegi la inchirierea unei cabine foto

Evenimentele capata din ce in ce mai multa culoare in ultima perioada datorita celor care investesc in solutii pentru organizarea lor. Exista o multime de alternative pentru a face evenimentul tau cat mai reusit. Una dintre acestea poate fi chiar o cabina foto portabila pe care sa o inchiriezi pentru eveniment de la o firma specializata. Cabinele foto reprezinta alegeri excelente pentru divertismentul invitatilor, iar fotografiile vor fi cu adevarat originale.

La Alto Photo Booth ai posibilitatea sa iti construiesti cabina exact asa cum iti doresti. Pasii sunt simpli si usor de urmat. Mai intai, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te hotarasti asupra unui tip de cabina dintre cele disponibile. Poate iti va placea cabina de tip Open, poate cea Cloud sau Clasica sau poate cea mai inspirata alegere va fi cabina Billboard sau de ce nu, cabina tip Minion. Apoi ai la dispozitie o multitudine de nuante de culori pentru fundal si poate vei alege unul care sa se asorteze cu intregul decor al evenimentului. Daca aranjamentele florale sunt alese in functie de anumite combinatii, poate fi si fundalul ales in ton cu intreaga cromatica.

Cu siguranta te intrebi care este formatul de printare in cazul fotografiilor realizate in cabina foto. Ei bine, cei de la Alto Photo Booth ofera doua modalitati principale de print: prima este twin strip sau American Style, iar pozele sunt printate pe un format al hartiei de 5×15 cm, iar cel de-al doilea este formatul standard de 10×15 cm. Pana la finalizarea comenzii mai ai de parcurs doar doi pasi. Unul dintre ei il constituie chiar alegerea extraoptiunilor. De la eveniment la eveniment, cei de la Alto Photo Booth isi imbunatatesc serviciile, astfel ca sunt atenti foarte mult la ce au nevoie atat organizatorii cat si invitatii. Astfel ca, poti sa alegi dintr-o serie de extraoptiuni, precum rame foto pentru poze, benzi sau huse magnetice, covor rosu, accesorii personalizate, guest book sau fingerprint tree. In cele din urma, iti mai ramane sa le spui specialistilor care este numarul de ore pe parcursul caruia iti doresti sa inchiriezi cabina (2, 4, 6, 8 sau 24 ore). Distractie placuta!

Lasă un răspuns