Cum sa afli ce fantezii sexuale are partenerul

Este stiut faptul ca barbatii sunt excitati de imagini vizuale, iar genul de stimulare erotica pe care il prefera multe femei fiind vorba despre fantezii sexuale. Asa ca, nu trebuie decat sa comunicati. La inceput, cu precautie, unii s-ar putea sa fie chiar gelosi si pe fanteziile tale, dar, usor, usor, veti putea face progrese.

Daca hotarasti sa-i comunici partenerului fanteziile tale, fii pregatit sa i le asculti si tu pe ale lui sau ale ei. Daca stii ca asta ti-ar putea starni gelozia, atunci nu deschide subiectul in primul rand.

Dar mai exista o modalitate intima, interesanta si utila de a afla preferintele sexuale ale partenerului tau.

Trebuie doar sa intrebi. De atat e nevoie pentru a ajunge sa experimentati in dormitor.

Iar daca nu ai curaj sa intrebi intre patru ochi, incearca WeShouldTryIt.com , puteti completa separat un chestionar despre sex, iar la final va vor fi dezvaluite doar activitatile pe care le-ati ales amandoi.

Poti chiar adauga propriile intrebari. Asa ca partenerul va afla despre fantezia ta… daca si el/ea viseaza la acelasi lucru.

Daca va plac astfel de articole va rugam sa ne scrieti si sa ne recomandati si alte subiecte sau domenii. Webroll este o platforma noua ce isi doreste sa va aduca in fata toate informatiile de care nu dispuneti.  Webroll isi doreste in scurt timp sa vina cu prezentari video pentru fiecare aplicatie despre care a fost realizat cate un articol.   Incercati toate aplicatiile si asteptam feedback din partea dumneavoastra.

 

One thought on “Cum sa afli ce fantezii sexuale are partenerul

Lasă un răspuns