Ce inseamna un team building cu adevarat reusit?

Un team building reusit inseamna o echipa pregatita de orice, adica inclusiv de distractie, inseamna o locatie aleasa corespunzator, dar si un trainer profesionist. Ne gandim la toate aceste onditii atunci cand incercam sa gasim cele mai bune oferte de team building. Daca lucrezi intr-o companie care se respecta, atunci cu siguranta au auzit de team building si de cum ar trebui sa fie o astfel de activitate.

 

In orice companie, munca de echipa este foarte importanta, insa ea este de multe ori si cu probleme. Asta se intampla din cauza lipsei unei comunicari adecvate intre membrii echipei. Cand toti angajatii sunt mai vechi in firma, comunicarea poate fi mai usoara, dar asta nu inseamna ca nu apar si dispute sau neintelegeri. Munca de birou ii poate face pe oameni sa devina agitati din cauza ca trebuie sa stea atat de mult pe scaun si mai ales in fata calculatorului. Tocmai de aceea, multe companii, in special cele mai mari, aleg sa organizeze activitati de team building pentru ca angajatii sa se cunoasca si in alte imprejurari, intr-un mediu mai relaxat, adica in aer liber.

 

In caz ca esti angajat intr-o companie doar de putin timp, poate nu ai avut inca sansa sa participi si tu la o astfel de activitate, dar cu siguranta colegii tai au vorbit despre cum a fost organizata o activitate de team building anul trecut sau chiar in urma cu mai multi ani, caci o companie care se respecta organizeaza astfel de activitati anual. Asta se intampla de regula spre sfarsitul primaverii sau vara, atunci cand e vreme buna, in locatii superbe din mijlocul naturii, dar se poate organiza si iarna o astfel de activitate.

 

Pentru angajatii care lucreaza la birou si stau aproape toata ziua pe scaun, orice activitate outdoor este extrem de asteptata. Unii angajati asteapta cu sufletul la gura sa plece din nou in natura si sa participe la probe care mai de care mai interesante si mai provocatoare. Altii ( cei mai nou de obicei) sunt interesati si ei dar parca le e teama sa incerce ceva nou.

 

Un team building reusit inseamna acea activitate cu probe dificile dar extrem de utile pentru inchegarea echipei. Cand incerci sa iti depasesti limitele impreuna cu cu colegii tai in cu totul alte moduri decat in ceea ce priveste vanzarile sau alte obiective pe care le avem la birou, atunci vei simti ca se creeaza acea legatura unica si puternica intre voi. Dupa un team building reusit, angajatii se intorc la birou osteniti, dar fericiti. E parca mai usor sa inceapa o noua saptamana de munca.

 

Lasă un răspuns