Ce tip de rama foto sa facem cadou unei persoane dragi

In principiu, rama foto are rolul de a proteja fotografia impotriva deteriorarii, insa o rama foto potrivita inseamna mai mult decat protectie, inseamna un design placut. Un astfel de obiect poate fi oferit drept cadou cuiva drag, impreuna cu o fotografie, care poate fi o fotografie cu persoana la care ii oferim rama, sau poate fi chiar poza ta pentru a-i oferi o amintire. In oricare din cazuri, in loc de o rama foto obisnuita, intereseaza-te de rame foto personalizate, cum sunt cele din magazinul online Agrafa.

Initial ramele erau menite sa infrumuseteze si sa protejeze picturile, insa cu timpul au aparut rame si pentru fotografii, iar acestea au devenit din ce in ce mai sofisticate. Acum poti chiar sa iti personalizezi rama foto si asta foarte usor. Ramele se pot clasifica in functie de materialul din care sunt facute. De exemplu, cele din metal sunt cele mai rezistente, dar sunt si versatile. Pentru ca merg foarte bine cu orice fotografie, ele sunt foarte apreciate.

Ramele foto din lemn, sunt de obicei mate si arata foarte bine indiferent ca le folosesti sa iti expui fotografiile acasa sau la birou. Acestea arata foarte bine chiar si atunci cand sunt atarnate pe perete. Ramele foto din material textil au avantajul ca se muleaza pe restul decorului dintr-o camera. Mai exista si ramele foto digitale, care stocheaza mai multe poze si le afiseaza apoi pe rand, sub forma de slide-show, sau poti seta o singura poza.

Poti alege o rama foto clasica, din metal sau lemn, poti alege o rama moderna digitala, sau poti sa oferi un cadou unic, alegand rame foto personalizate din magazinul Agrafa. Acestea sunt din carton cretat, si constituie o solutie nu doar unica, ci si draguta si utila pentru o persoana draga din viata ta! Se pot plastifia sa arate lucios, mat sau sa fie moi la atingere. O alta varianta pe care o poti alege este de a lacui ramele, deci nu trebuie sa iti faci griji, ramele sunt rezistente. Arata atat de bine incat poti fi daruite si angajatilor unei firme sau chiar unui sef.

Lasă un răspuns