Cel mai bun editor video pentru iPhone

Splice, este de departe cel mai bun editor video disponibil gratuit.

Editarea video pe tableta sau chiar pe smartphone este tot mai simpla datorita unor aplicatii care ofera optiuni multiple, de la filtre si efecte pana la posibilitatea de a incarca rezultatul direct pe site-uri video sau in retele sociale.

editor-video-pentru-iPhone

IPhone-ul nu are un deficit de aplicatii pentru editare video. De fapt, sunt atat de multe ca este aproape imposibil sa alegi intre ele.

Dar cand vine vorba de combinatia potrivita de caracteristici si utilizare, ne place Splice.

Splice are optiuni complete de editare video, efecte speciale, mixing audio si poti adauga chiar si poze.

Splice iti permite sa creezi si sa editezi videoclipuri pe iPhone sau iPod touch, adaugand muzica, fotografii, efecte vizuale si audio .

Versiunea de baza a aplicatiei pentru editare video pe iOS este gratuita, insa dezvoltatorii au ales sa ofere numeroase pachete suplimentare contra cost.

Editarea video este simpla, iar utilizatorul poate include si poze, o coloana sonora diferita sau efecte de tranzitie.

Splice | App Store

Din seria de aplicatii pentru editare video eu iti recomand Splice. Iti permite chiar sa-ti inregistrezi si vocea ca fundal la videoclipul creat de tine.

Site-ul oficial al aplicatiei Splice  este disponibil la adresa: https://spliceapp.com/

Splice-editor-vide-pentru-iPhone

Alte aplicatii iOS excelente pentru captura si editare video sunt:

Aplicatie pentru editare video, PixorialCaptura video in HD este simpla cu aplicatia Pixorial, care are o interfata sociala puternica: permite incarcarea clipurilor pe diferite site-uri, de la Facebook, Twitter si YouTube pana la LinkedIn, Blogger si chiar sincronizarea cu un cont Google Drive. Pagina oficiala este disponibila la adresa: http://www.pixorial.com/
Aplicatie pentru editare video, iSupr8. Aplicatie destinata amatorilor de filme cu un look vintage. Aplicatia iSupr8 este unealta perfecta pentru a crea filme cu o atmosfera retro.

Fiecare pixel filmat este modificat in functie de setarile specifice de expunere ale camerelor video vechi.
Utilizatorul poate adauga efecta suplimentare si poate schimba calitatea imaginii intre 12 si 24 fps. Odata finalizat, filmul poate fi urcat direct pe Twitter sau Facebook sau trimis pe email. iSupr8 ofera si numeroase filtre si efecte suplimentare, la un pret de 0,79 euro fiecare. Pagina oficiala este disponibila la adresa: http://share.isupr8.com/

Lasă un răspuns