Cel mai simplu si mai rapid mod de a actualiza sau instala programe

Salutari. Astazi va recomand un serviciu online care va permite sa va instalati toate aplicatiile voastre preferate foarte rapid si usor.

Despre ce este vorba? Daca ai instalat sau reinstalat Windows-ul sau Linux-ul pe calculator, trebuie sa instalezi din nou toate programele de care ai nevoie. Iar acest lucru dureaza.

Aici intervine in scena, site-ul util de astazi, care ne ofera gratuit posibilitatea de a instala toate programele dorite cu doar un singur click. Nu este nevoie de niciun cont. Programele sunt aranjate pe categorii iar pentru a te scuti de liste lungi de mii de programe, site-ul contine doar cele mai bune programe din domeniul lor. De asemenea acest site util nu va instala tolbaruri sau alte lucruri aditionale.

Tot ce trebuie sa faci, este sa intri pe site, sa selectezi aplicatiile dorite, si sa dai click pe Get Installer.
Apoi, astepti pana se instaleaza toate programele selectate de tine. Nu trebuie sa dai next la fiecare program in parte. Aplicatia de pe site va instala cele mai recente versiuni ale fiecarui program selectat si stia singur daca ti se potriveste versiunea pe 32 sau pe 64 de biti.

Pentru a putea folosi acest program trebuie sa fiti conectati la internet.

Mai simplu de atat, nu se poate.

Ninite va ajuta sa lucrati repede si bine.

Ninite este un utilitar cu ajutorul caruia poti alege din aproximativ 100 de programe pentru Windows pe care sa le instalezi cu ajutorul unui singur executabil.

Lasă un răspuns