Cine stie site-uri de moda?

Noi. Si nu le tinem doar pentru noi, vi le prezentam si voua. Moda in imbracaminte reprezinta grija pentru corectitudinea hainelor, a gustului si a atitudinii. Moda este o tinuta, un stil, un fenomen. De retinut este faptul ca stilul este ceea ce ne reprezinta, stilul este cartea de vizita a fiecaruia dintre noi.

Dar sa incepem cu un citat: „Mereu am considerat ca moda nu are doar rolul de a face femeile mai frumoase, ci si de a le da încredere de sine.“ Yves Saint Laurent

Bun, iar acum sa trecem la treaba si sa sa va prezentam trei destinatii despre moda si la moda.

webroll.ro-site-uri-de-moda

The Sartorialist – Un site de moda de succes, creat in anul 2005, de Scott Schuman. Aici gasiti instantanee de pe strazile din toata lumea cu imagini ale tinutelor urbane. Scott Schuman, ia pulsul strazii de peste tot din lume si el este cel care a dat tonul in fotografia de street style.

http://www.thesartorialist.com/

webroll.ro-site-uri-de-moda-2015

Face Hunter – Un site similar cu The Sartorialist. The Face Hunter este unul dintre cele mai bune bloguri cu tinute de strada, locul unde gasiti imagini din toate colturile lumii. The Face Hunter reprezinta o importanta sursa de inspiratie in materie de moda si locul unde puteti descoperi tendintele in materie de Fashion.

http://www.facehunter.org/

webroll.ro-site-de-moda-2015

Garance Doré – Unul dintre cele mai importante site-uri de moda din Franta. Aici puteti descoperi tinute si look-uri reusite de pe strazile Parisului dar si desene si ilustratii realizate de Garance Doré. garancedore.fr este destinatia pentru inspiratie a iubitorilor de moda si se afla pe locul sase intre cele mai influente bloguri de moda.

http://www.garancedore.fr/

In materie de moda si tendinte nu trebuie sa ratati http://www.thestylerookie.com/ si http://stylebubble.co.uk/.

Si vom incheia cu un alt citat care ar trebui sa ne dea de gandit:

Nu fi sclava trendurilor! Nu lasa moda sa te conduca. Tu singura trebuie sa hotarasti cine esti si ce vrei sa transmiti prin modul în care te îmbraci si îti traiesti viata.“ Gianni Versace

Lasă un răspuns