Clash of Clans update, 22 Mai 2017

Clash of Clans înca nu este mort. Cea mai recenta actualizare a adus un continent nou, un sat nou, Baza Constructorului.

La fel ca atunci cand europenii au aterizat prima oara pe pamant american, noua actualizare te invita sa navighezi pe mare pentru a te stabili in Baza Constructorului. Aici vei intalni noi personaje, cladiri, abilitati si trupe si un nou mod de lupta.

Acest update este cel mai mare de pana acum. Aduce trupe noi si un sat nou. Da, jucatorii vor avea un sat secundar in Clash of Clans.

Citeste si:  Tutorial Clash of Clans

Fanii “Clash of Clans” au asteptat cu nerabdare aceasta actualizarea “mare” pe care au promis-o cei de la Supercell.

In acest clip poti vedea trupe noi, iar satul tau secundar din Clash of Clans va arata astfel:

Foloseste barca pentru o lume noua

Acest nou sat interesant este condus de Master Builder. El este singurul tau constructor pe aceasta parte a marii, dar inteligenta lui superioara te ajuta sa dezvolti lucruri noi si sa faci progrese minunate.

Odata ce ai ajuns la nivelul 4 la Primaria din satul nou, poti reconstrui barca si poti sa te deplasezi pe cealalta parte, in satul vechi din Clash of Clans, unde constructorul poate construi tunuri duble.

Pentru inceput, acest sat nou, Baza constructorului, este alimentat diferit cu resurse. Elixirul si aurul pe care le colectezi aici nu pot fi folosite in satul tau de origine.

In acest clip poti vedea trupe noi, iar satul tau secundar din Clash of Clans va arata astfel:

Baza constructorului, asa cum se numeste, pare mai mult sau mai putin asemanatoare cu Clash of Clans pe timp de noapte, cel putin la suprafata. Unitatile au in prezent abilitati speciale pe care le desfasoara la inceputul luptei: barbarii au un impuls de “furie” si se antreneaza ”in grup”.

Schimbarile la modul in care functioneaza lupta sunt si mai mari. Lupta se da versus, te duci peste inamic pentru a vedea cine poate distruge baza celuilalt mai intai. Clash Royale a aterizat in Clash of Clans? Va trebui sa joci pentru a afla.

Ambii adversari se ataca unul pe celalalt, iar cel cu cel mai bun atac castiga si primeste bonus de aur si elixir.

Daca castigi trei batalii intr-o zi, vei primi o rasplata masiva. Nu te opri din joc, deoarece vei castiga câte un
trofeu pentru orice victorie ulterioara, dupa expirarea celor trei batalii pentru care primesti bonus.

In Baza Constructorului, trupele se instruiesc in mod automat, gardul vine in segmente, iar bazele jucatorilor nu pot fi atacate in timp ce acestia nu sunt online. Trupele vor fi instruite in grupuri, folosind taberele Armatei (Army Camp).

Clash of Clans este un joc multiplayer pentru smartphone-uri si tablete. Jocul este disponibil gratuit si ofera elemente premium pentru vanzare prin achizitii in joc.

One thought on “Clash of Clans update, 22 Mai 2017

Lasă un răspuns