Clash of Clans update, 11 octombrie 2017

Cei de la Supercell au făcut o nouă actualizare a jocului Clash of Clans.

O actualizare a jocului Clash of Clans a venit pe 11 octombrie dar această dată jucătorii au primit conținut nou pentru satul principal. De la lansarea satului noi, Baza Constructorului, nu a sosit nimic nou pentru Clash of Clans.

Ce aduce nou acest update?

Așa cum spuneam în urmă cu două zile, Update Clash of Clans, octombrie 2017, apar noi nivele pentru Bomb Tower și Air Sweeper, precum și pentru Golem și Valkyrie.

Practic, sunt noi limite de nivel și schimbări vizuale pentru trupele și clădirile primăriei 11 (TH11).

Golems: Va putea fi urcat până la nivelul 7
Valkyries: Va putea fi urcat până la nivelul 6
Bomb Tower: Va putea fi urcat până la nivelul 6
Air Sweeper: Va putea fi urcat până la nivelul 7

În plus, jucătorii cu Primăria la nivel 11 vor putea să upgradeze încă 25 de segmente de zid la nivelul 12.

Clash of Clans a obținut o mulțime de upgrade-uri, modificări AI și alte îmbunătățiri ale jocului general.

Un alt aspect al actualizării Clash of Clans din octombrie este îmbunătățirea generală a jocului. Supercell adaugă războaiele ”prietenoase”,Friendly wars, 35vs35 și 45vs45 și permite ca 30 de spectatori să vadă bătăliile live. Limita spectatorilor crește cu 10 dacă cineva se află în lista dvs. de prieteni.

Nu mai vorbim de notificări pentru atacurile primite, chiar dacă ești în modul replay. Există o nouă limită de trofee pentru baza constructorului dacă cineva dorește să se alăture clanului tău, insigne de clan noi și grafică de castel îmbunătățită.

Apoi, modul în care căutăm clanuri este diferit. Utilizatorii pot personaliza o căutare bazată pe activitatea Clan War, activitatea de donare a trofeelor și vei vedea o pictogramă dacă cineva din lista prietenului tăi se află în acel clan.

În cele din urmă, după luni de solicitări, Supercell a adăugat un “Indicator online” pentru prietenii sau membrii clanului. Acum jucătorii vor ajunge să vadă cine este online, câte și exact ce persoană din clan joacă activ.

Există un eveniment și în Baza Constructorului: Builder Base Event – Battlefest este acum live!

În cazul în care nu ai văzut, în următoarele 7 zile recompensa de pradă se resetează la fiecare 8 ore în loc de 22 ore.

În mod evident, această actualizare este pentru jucătorii de lungă durată și pentru Clash of Clans. Cu toate acestea, dezvoltatorii au adăugat câteva modificări și pentru Baza Constructorului. Obținem o nouă opțiune de “Bătălie amicală” pentru a lupta împotriva membrilor clanului pentru a testa strategii de atac sau un nou design de bază.

Lasă un răspuns