Clean Master creste viteza telefonului

Hei. Aplicatia android interesanta de astazi este Clean Master, un android Cleaner. Dupa cum se lauda autorii ei, este aplicatia numarul 1 de optimizare a sistemului de operare android si de eliminare a fisierelor reziduale, creata pentru a creste viteza dispozitivului tau. Cu alte cuvine, Clean Master ne curata fisierele inutile din sistemul de operare Android.

Cum functioneaza Clean Master? Cum cresti viteza telefonului si tabletei?

In interfata aplicatiei Clean Master gasim 4 categorii:

  1. – Junk Files sau Fisiere reziduale: aceasta sectiune ne ajuta sa curatam cache-ul aplicatiilor si fisierele reziduale ramase in urma dezinstalarilor de aplicatii.
  2. – Privacy sau Confidentialitate: aceasta sectiune ne permite sa stergem informatiile personale folosite de aplicatiile pe care le avem instalate, putem curata sms-urile, log-urile apelurilor, parolele salvate de browsere sau setarile facute in aplicatii.
  3.  – Memory Boost sau Impuls de memorie: ne ajuta sa automatizam oprirea proceselor pentru diferite aplicatii care ruleaza pe fundal eliberand astfel memoria RAM a dispozitivului si facand loc aplicatiilor ce urmeaza sa le folosim.
  4. – App Manager sau Manager aplicatii: adica, un manager avansat pentru dezinstalarea aplicatiilor de sistem, aplicatii ce vin preinstalate pe dispozitivul Android, aveti posibilitatea sa extrageti aplicatiile in format .apk, sa faceti back-up aplicatiilor instalate sau sa mutati anumite aplicatii pe cardul de memorie SD.

Clean Master este cea mai buna aplicatie de curatare a sistemului android, ce mai bun android Cleaner. Aplicatia e foarte buna, si usor de folosit, este practic cel mai bun android Cleaner si are si antivirus.

De ce este utila o aplicatie de curatire a telefonului? Pentru ca, de fiecare data cand intram pe internet, descarcam tot felul de pachete de informatii (temporale, cookies-uri etc.). Daca nu curatam telefonul periodic, la un moment dat este posibil ca acesta sa se blocheze. Curatind sistemul android, telefonul sau tableta va functiona mai bine, vom creste viteza telefonului sau taletei.
Descarca cea mai tare aplicatie android pentru curatire a telefonului: Clean Master Android Download.

Lasă un răspuns