Cleaner, Booster Telefon pentru un Android mai rapid

Cauti cel mai bun cleaner pentru android 2017?

Telefoanele inteligente se descarca repede, iar bateriile sunt consumate de aplica?ii inutile care nu numai ca ocupa spatiul de stocare, ci pot afecta si performanta si durata de viata a bateriei telefonului.

Dispozitivele Android sunt suficient de sofisticate incat intretinerea obisnuita nu este necesara, dar este totusi o idee buna sa cureti sistemul din când în când. Nu subestima impactul organizarii digitale.

Trucul este gasirea unei aplicatii de curatare, care intr-adevar isi respecta promisiunile si face ce ar trebui sa faca. In cel mai bun caz, o aplicatie de curatare de Android rea (nefunctionala) ocupa spatiul de stocare si cam atat. In cel mai rau caz, te-ar putea infecta cu malware si virusi.

Totusi, nu toate aplicatiile de tip cleaner pentru android sunt inutile. Un bun exemplu este Cleaner – Booster Telefon.

Ajuta la curatarea si optimizarea dispozitivului Android pentru a-i imbunatati performantele. Goleste sistemul, memoria cache si inchide automat aplicatiile care ruleaza in fundal.

Curata istoricul de navigare si sterge rapid fisierele mari. Efectueaza sarcina de curatare in mod automat si, de asemenea, creste durata de viata a bateriei.

O poti descarca gratuit din magazinul de aplicatii Google:

Cleaner – Booster Telefon | Google Play

Ajuta la accelerarea telefonului, economiseste energia bateriei si iti ofera mai mult spatiu. In plus, iti securizeaza telefonul. Aceasta aplicatie este simpla si usor de folosit si are un design elegant.

Pentru un android mai rapid ar trebui sa iei in considerare si dezinstalarea oricarei aplicatii pe care nu o utilizezi.

Lasă un răspuns