Comparator de preturi online

Nu este tocmai perioada asigurarilor rca, dar nici mult nu mai este pana atunci. Cu toate astea, pentru ca multi sunteti plecati in concedii si poate ati ramas fara asigurare, va recomand sa comparati preturile pe calculatorul online pus la dispozitie de cei de la rcapedia.ro

Dupa cum informeaza si ei pe site, aveti nevoie de certificatul de inmatriculare sau cartea masinii pentru acuratetea datelor care vor figura pe polita. Este foarte important sa nu introduceti date eronat voit sau fara voia voastra pentru ca asigurarea risca sa nu mai fie valabila in cazul in care produceti un accident iar pagubitul va solicita rca-ul pentru reparatia masinii.

Astfel incat, polita rca se poate emite doar in doua moduri, dupa cum anunta tot ei : cu datele exacte din talon sau cu datele din fisa de inmatriculare in cazul in care doriti sa vi se incheie o asigurarea in vederea inmatricularii (se schimba localitatea, proprietarul, date tehnice ale masinii etc.)

Este necesar sa ne supunem acestor reguli daca ne dorim ca la randul nostru in caz de accident sa putem beneficia de asigurarea altuia.

Lasă un răspuns