Construieste o casa online in 3D

Construieste casa singur!

Sa iti construiesti propria casa este amuzant si distractiv. Si asta chiar daca nu esti arhitect. Este o distractie in adevaratul sens al cuvantului sa faci un proiect pentru o casa de vis. Sa aranjezi peretii, usile, ferestrele si interiorul casei.

La acest lucru s-au gandit si autorii site-ului interesant de astazi.

Ma refer la o aplicatie online, care iti permite sa construiesti o casa 3D direct din propriul browser, o aplicatie interesanta pentru proiectare casa 3d online.

Amikasa iti permite sa aranjezi mobila, interioarele si alte obiecte de decor, asa cum iti place in casa creata, practic numai buna pentru proiectare casa 3d online.

Amikasa este o platforma online de design interior cu un simulator 3D care foloseste Realitatea Augmentata.

Aplicatia iti ofera un mod simplu si distractiv de a proiecta camere. Aceasta este prima aplicatie care utilizeaza realitatea augmentata pentru a-ti permite să vezi mobilierul ca și cum ar fi in camera ta. Pur și simplu plasezi, muti si pozitionezi mobilierul in camera si vezi cum se adaptează mobilierul la lumina, in timp real.

Ai la dispozitie exemple, poti sa pornesti de la zero, sau sa vizionezi demo-uri care sa te ajute. In plus, este extrem de simplu de lucrat cu aceasta aplicatie, iar rezultatul poate fi salvat si printat.

Adaugi usile, ferestrele, stalpii si culorile peretelui si poti vizualiza simplu, de sus in jos, sau 3D.

Daca doresti sa iti construiesti o casa, sau doar sa experimentezi, iti recomand aplicatia Amikasa.

O aplicatie online cu care poti sa construiesti o casa 3D, cu care poti sa te joci, sa te distrezi si sa faci ceea ce se cheama: proiectare casa 3d online.

amikasa_com_beta_#_en_startbuild-construieste-case-3D-online

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

5 thoughts on “Construieste o casa online in 3D

Lasă un răspuns