Convertor de fisiere online

Recomandarea de astazi este o aplicatie online pentru conversie de fisiere, care va permite sa convertiti rapid o gama larga de formate de fisiere diferite. Este practic un program de transformat fisiere, online.

Nu este necesar sa instalati nimic, acest convertor de fisiere gratuit on-line va ajuta sa convertiti rapid fisiere dintr-un format in altul. Ce mi-a placut in mod deosepit este modul organizat in care este aranjata prima pagina, pe categorii: fisiere audio, fisiere video, fisiere imagini, documente, ebook, arhive.

Practic, alegi din lista tipul fisierului in care doresti sa fie convertit, dupa care incarci fisierul pe care doresti sa-l convertesti si faci setarile suplimentare, daca este cazul.

Serviciul online de conversie, permite chiar si criptarea fisierelor voastre, asta asa, pentru mai multa siguranta.

Online-ConVert – convertor video, convertor audio, convertor imagini, numai bun de transformat  fisiere

Ce mi-a atras in mod deosebit atentia, e faptul ca suporta o gama larga de formate de fisiere, de extensii, poti descarca fisirul convertit direct pe telefonul mobil si ofera informatii utile despre fiecare tip de fisier.

Asadar, primeste multe puncte pentru functionalitate, putem sa strambam un pic din nas, la capitolul grafica, e cam invechita.

In rest, pofiti la convertit fisiere, in voia cea buna cu online-ConVert, un site util pentru transformarea fisierelor.

One thought on “Convertor de fisiere online

  • 08.11.2013 at 21:48
    Permalink

    Multumesc pentru recomandare, e un site de care chiar aveam nevoie. Am inceput sa il folosesc din ce in ce mai des.

    Reply

Lasă un răspuns