Convertor fisiere video, audio, documente si imagini online

Traim intr-o lume plina cu mii de gadget-uri diferite, dispozitive, sisteme informatice si aplicatii.

Problema este ca, uneori, acestora nu le place sa “vorbeasca” unu cu altul. Telefonul tau mobil nu intelege un fisier de muzica special, sau ati transferat de pe PC un fisier pe care un gadget nu-l cunoaste, sau noul aparat de fotografiat stralucitor pe care ai filmat un nou videoclip produce fisiere video care sunt neutilizabile pentru Mac, prietenul tau nu poate deschide noul document Word atasat la un e-mail si tot asa. Pentru astfel de situatii ai nevoie de un convertor online.

Site-ul pe care vi-l recomand astazi converteste online tot felul de fisiere si documente, video, muzica si imagini, in formatul ales de voi, in trei pasi simpli si direct in browser.
Nu trebuie sa va faceti cont, doar incarcati fisierul pe care doriti sa-l convertiti, fie ca e de pe calculator sau de pe internet.

Fileminx este un convertor online gratuit, nu este necesara inregistrarea pe site si nici nu va trebuie e-mail, nu trebuie sa instalati nimic pe calculator, conversia fisierelor se face in timp real, suporta fisiere si documente pana la 50 de MB, este sigur si se scaneaza automat fisierele sa nu aiba virusi.

Lasă un răspuns