Convertor online de fisiere de orice tip

Un convertor de fisiere online face cat zeci de programe. Se intampla uneori sa ai nevoie de un convertor de fisiere, iar pe internet o multime de variante, doar ca cele mai multe au si neajunsuri.

De aceea astazi iti recomand un convertor online de fisiere de orice tip, un convertor dedicat, care sa te ajute sa transformi melodii, clipuri video, imagini si documente in diferite formate de fisiere.

Fie ca ai nevoie de un convertor video, convertor mp3, convertor fisiere online, convertor fisiere audio, convertor fisiere video, Zamzar este una dintre cele mai bune solutii.

Numele “Zamzar” se bazeaza pe un personaj din cartea autorului Franz Kafka “Metamorfoza”. In romanul lui Kafka descrie povestea extraordinara a unui tanar care este transformat in timp ce doarme intr-o insecta gigantica.

Numele omului, Gregor Samsa, a fost folosit ca baza pentru numele companiei si a site-ului, din cauza asocierii puternice cu schimbarea si transformarea.

Daca aveti nevoie de un convertor gratuit de fisiere, online, va recomand Zamzar – un convertor online de fisiere de orice tip.

Lasă un răspuns