Cozi, cea mai buna aplicatie pentru familie

Cozi, un bun Organizator pentru familie.

Ce face o aplicatie de tip Organizator de familie?

O astfel de aplicatie, te ajuta sa gestionezi mai usor si mai simplu programul, programarile, evenimentele si sarcinile familiei.

Utilizarea unor astfel de aplicatii pentru telefon reprezinta o modalitate usoara de a tine legatura cu membrii familiei si cu cei care te ajuta la ingrijirea copiilor.

Cozi-Phone-aplicatie-pentru-familie

Ce este Cozi?

Cozi este un calendar de familie comun, ce contine liste de cumparaturi, evenimente si liste to-do (liste de facut). Acesta va va ajuta sa nu cumparati paine de doua ori sau sa nu programati o intalnire la aceiasi ora cu meciul de fotbal al fiului tau.

Aplicatia Cozi iti permite sa creezi Calendarul familiei in care sa mentionezi rolul fiecaruia, ce este de facut in perioada urmatoare si sa-ti imparti notitele cu ceilalti membri ai familiei. Tot aici iti poti face lista de cumparaturi si sa tii Jurnalul familiei adaugand notitele tale impreuna cu pozele celor mici.

Adevarul este ca telefonul mobil ne conecteaza cu cei dragi, oricand ne dorim.

cozi-aplicatie-pentru-familie

Ce nu e chiar ok, la aplicatie

Aplicatia Cozi utilizeaza aceeasi parola pentru toti membrii familiei, pentru a se putea conecta.
Nu are management al documentelor. Nu exista instrumente financiare pentru bugetul de familie. Versiunea gratuita contine anunturi.

Cozi este un organizator de familie on-line, iar aplicatiile pentru telefon fac o treaba buna. Este una dintre acele aplicatii ce iti vor imbunatatii viata personala.

Din seria de aplicatii pentru familie eu va recomand Cozi.

Cozi-Web-Calendar-aplicatii-pentru-familie

Poti folosit Cozi pe site-ul oficial (aici), sau Descarca Cozi din magazinul de aplicatii preferat:

Cozi | Google Play

Cozi | iTunes App Store

Cozi | Amazon

Cozi | Windows Phone

Cozi Family Organizer – este o aplicatie de tip organizator care va ajuta, pe tine si pe cei cu care locuiesti, sa va impartiti indatoririle in cel mai simplu mod. Aceasta aplicatie pentru telefon are calendar, lista de atributii, jurnal dar si lista de cumparaturi.

Lasă un răspuns