Creeaza o pagina cu linkuri favorite

Salveaza adresele web al site-urilor tale favorite intr-un singur loc.

Salutari calde tuturor. Va propun un site cu ajutorul caruia puteti salva intr-un singur loc, toate adresele web ( www ) favorite. In acest fel, toate linkurile voastre preferate sunt disponibile printr-un singur click.

Trebuie doar sa va faceti un cont gratuit pe site si astfel, aveti acces la linkurile favorite, de pe orice dispozitiv mobil sau browser de oriunde.

Practic, cu ajutorul acestui site interesant, puteti crea o pagina initiala, unde sa salvati toate adresele web catre site-urile care va intereseaza si pe care le folositi uzual.

Yourls va permite sa creati o pagina de start personala cu linkurile dvs. preferate. Este asa, o pagina cu linkuri favorite.

De ce sa folositi acest site? Ei bine, in felul acesta economisiti timp in fiecare zi, site-ul stocheaza in nor (cloud) linkurile favorite si in acest mod le puteti accesa de pe orice browser, dispozitiv sau locatie.

In plus, poti descoperi site-uri interesante noi, bazate pe interesele voastre, pe care le puteti impartasi cu prietenii prin intermediul retelelor de socializare.

Site-ul este util pentru persoanele care utilizeaza internetul zilnic dar si pentru scoli, biblioteci sau firme care detin mai multe calculatoare si care doresc sa configureze o pagina de start pentru toate browserele la fel.

Lasă un răspuns