Cum prelungesti viata bateriei telefonului utilizand Greenify

Din seria de aplicatii pentru android 2015, astazi va sugerez aplicatia Greenify.

E limpede ca am ajuns cu totii dependenti de telefoanele destepte, smartphone, si le butonam oricand si oriunde si nu doar pentru apeluri. Navigarea pe internet, fotografierea, facebook si celelalte retele social media au un cost. Pe langa timpul pierdut, toate aplicatiile instalate pe telefon consuma bateria acestuia.

Aplicatia Greenify contribuie la optimizarea bateriei telefonului tau. Greenify ruleaza in fundal si “ingheata” aplicatiile instalate pe telefon atunci cand nu le utilizati si le “dezgheata” instantaneu atunci cand le accesati.

Practic, Greenify baga in hibernare aplicatiile care ruleaza in fundal.

Unele sunt aplicatii care au venit instalate implicit si care nu pot fi dezinstalate, dar sunt si acele aplicatii android instalate pe telefon si care ruleaza in fundal (chiar daca sunt inchise) isi fac update si comunica cu serverul sau genereaza notificari.

Asadar, Greenify introduce in hibernare aplicatiile de pe telefon care nu sunt utilizate in acel moment. In acest fel, acestea nu mai consuma bateria, nu mai incetinesc telefonul si il vor lasa sa intre in “deep sleep”, prelungind viata bateriei, cel putin in standby.

Greenify poate fi descarcata gratuit din Google Play, nu mai necesita acces root pe dispozitivul android si este perfecta pentru oricine incearca sa economiseasca energia bateriei.

Lasă un răspuns