Cum sa arati cine esti purtand un ceas?

Un ceas pe mana unui barbat va atrage atentia cu siguranta, fie este purtat cu placere, la orice tinuta, fie este adaugat, ca accesoriu, unui costum, tinuta in care este chiar necesar un ceas, la fel ca si cravata. Alegerea unui ceas va fi facuta pe masura bugetului, in primul rand, apoi este o chestiune de gust. Oricat ar fi de interesant un ceas de la anumite branduri recunoscute, nu orice persoana va dori sa poarte un astfel de ceas, unii preferand accesorii mai discrete sau mai elegante.

Cautarea unui ceas poate incepe ”rasfoindu-se” cataloagele magazinelor virtuale, de exemplu pe site-ul Valigeria, unde oricine se poate orienta printre ofertele actuale in functie de bugetul in care se poate incadra la cumpararea unui ceas. Bineinteles ca se pot comanda ceasuri si prin intermediul unor magazine virtuale, dar placerea incercarii ceasurilor va lipsi daca se face comanda in fata unui monitor si nu intr-un magazin specializat.

Se poate compara placerea alegerii unui ceas in cazul barbatilor cu bucuria unei femei de a incerca bijuterii. Un barbat care locuieste in Iasi, de exemplu, isi va gasi ceasul potrivit la un magazin de ceasuri din Iasi, – Valigeria – unde poate incerca si vedea cum ceasul sau cureaua acestuia se potrivesc mainii sale sau stilului. Este importanta probarea ceasului mai ales daca este scump, preturile putand varia de la cateva sute de lei, la mii sau sute de mii de euro.

Majoritatea barbatilor evita bijuteriile, deci un ceas este o solutie care sa completeze stilul si aspectul unei persoane. Alege un ceas casual pentru o vestimentatie de zi, chiar si de birou sau un ceas elegant pentru o tinuta care impune costum. Ideal ar fi sa cauti si variante de curele pentru ceas care sa poata fi inlocuite in functie de culorile tinutei si asortate cu pantofii si cureaua. Daca porti butoni la camasa, ceasul ar trebui sa fie in acelasi stil cu butonii. Categoric trebuie sa eviti purtarea unui ceas digital impreuna cu costum, dar la o tinuta casual sau sport este potrivit si un ceas modern.

Este bine sa stii ca daca ai maini mici, este recomandat sa porti un ceas de marime medie, iar un ceas mare se potriveste pe o mana viguroasa. Poti atrage atentia daca ai un ceas pe mana, dar nu intotdeauna un ceas care iese in evidenta este bine vazut si apreciat, un ceas discret, dar mai scump poate fi recunoscut de orice persoana cu bun gust.

Lasă un răspuns