Cum sa faci o amenajare reusita la apartament

Salutari si ganduri vesele. Astazi va invit la schimbare. Stiti de ce? Pentru ca, schimbarea nu vine din cer. Vine din actiunea umana.

Daca nu ne schimbam, nu crestem. Daca nu crestem, nu traim cu adevarat“, spunea Gail Sheehy.

Va las sa reflectati la ce ati dori sa schimbati, pentru ca, schimbarea incepe cu fiecare dintre noi si va dau tema pentru acasa, o aplicatie online cu ajutorul careia va puteti schimba, rearanja mobila din casa.

Icovia Space Planner este o noua aplicatie online, realizata cu scopul de a va permite ca sa aranjati mobila in propria casa si sa faceti o super amenajare in apartament.

Indiferent de suprafata apartamentului, acesta trebuie sa fie confortabil, estetic si functional, intr-un cuvant locuibil.

Cauti idei de amenajare apartament? Iti ofer o aplicatie cu care poti aranja mobila in casa si poti astfel sa faci o amenajare de succes la apartament.

Aplicatia va permite sa amenjati casa si sa reasezati mobila in apartament sau birou si sa vedeti cum arata camerele cu mobila in anumite pozitii.

Nu trebuie sa instalati nimic. Icovia Space Planner va ofera modele de mobila pe care le puteti utiliza ca sa faceti o super decorare la apartament.

Lasă un răspuns