Cum sa te bronzezi corect la solar

Cum sa te bronzezi corect la solar?

Intrebarea poate parea foarte simpla, dat totodata sunt multe persoane care nu stiu ce sa faca la solar pentru o piele frumos bronzata si in acelasi timp sanatoasa. Soarele si solarul sunt benefice corpului nostru, nu numai pentru o piele maslinie ci si pentru a satisface nevoia corpului de vitamina D.

Iata cateva reguli pentru un bronz de invidiat si o piele sanatoasa:

  1. Alege cel mai bun salon – pentru siguranta pielii tale, intra pe site-ul celor de la TanTastic Studio si alege unul dintre saloanele de bronzat din Bucuresti pentru a beneficia de aparatura certificata la nivel european si aparate de bronzat de ultima generatie care iti vor oferi un bronz unic si sanatos.

  1. Afla ce tip de ten ai – trebuie sa afli cat de sensibila este pielea ta la razele UV. De obicei persoanele cu ochi albastri, parul blond sau roscat au o piele mult mai alba si mai sensibila, decat cei cu ochi caprui si par brunet. Asta inseamna ca pielea lor se arde foarte usor in cazul in care nu acorda suficienta atentie protejarii ei. Daca te incadrezi in acesta categorie, este bine ca la inceput sa petreci doar 2-3 minute la solar, dupa care poti sa cresti treptat timpul de expunere.

  1. Bronzeaza-te treptat – primele sedinte trebuie sa fie scurte (3-6 minute), iar pe parcurs se mai adauga 2-3 minute in functie de tipul de ten pe care il ai si de cum se comporta acesta in fata razelor UV. Odata ce pielea este bronzata, are nevoie de o cantitate mai mare de raze UV pentru ca bronzul sa se intensifice. Daca te bronzezi treptat, nu trebuie sa iti fie frica ca pielea ta se va arde.

  1. Foloseste produse speciale pentru expunerea la solar – cu ajutorul acestora vei obtine un bronz de calitate intr-un timp mai scurt. Produsele folosite la solar nu te ajuta doar la obtinerea unui bronz mai accentuat, totodata componentele acestor produse te protejeaza de razele UV daunatoare, iti hidrateaza si iti hranesc pielea.

Daca respecti cateva reguli simple, vei avea parte de experiente placute la solar si nu vei intampina probleme de genul arsurilor sau a unui bronz neuniform.

Hai la salonul de bronzat TanTastic pentru o experienta unica si un bronz de invidiat!

Lasă un răspuns