Cum să ții pasul cu moda

Ține pasul cu moda cu site-ul interesant, We Wear Culture.

Descopera istoria modei și cum să fii mereu în tendințe.

3.000 de ani de cultură vestimentară adunați în cea mai mare expoziție virtuală dedicată modei și stilului.

Proiectul We Wear Culture, lansat de Google Arts & Culture, este rezultatul colaborării cu Muzeul Țăranului Român, la care se adaugă peste 180 de instituții de cultură din New York, Paris, Londra, Milano, Tokio, etc.

Citește și: Top 10 cele mai populare site-uri de moda

We Wear Culture este o călătorie virtuală în care afli cam tot ce trebuie să știi despre moda. Trenduri, curente și personalitățile care au avut ceva de spus în acest domeniu până astăzi.

Scopul acestui proiect este de a arăta că moda este parte din cultura universală, o formă de artă cu impact asupra întregii societăţi.

Pentru expunerea colecţiilor a fost utilizată cea mai recentă tehnologie Google, inclusiv realitate virtuală, video-uri la 360° şi imagini de rezoluţie foarte înaltă, care permit zoom pe detalii imperceptibile ochiului liber.

Site-ul interactiv We Wear Culture te invită să explorezi istoria modei.

We Wear Culture este disponibil online sau poti descărca gratuit aplicația pentru telefon.

We Wear Culture | Online

We Wear Culture | Android

We Wear Culture | iOS

Acum ai ocazia să descoperi secretele celor mai celebri trendsetteri si designeri precum Cristobal Balenciaga, Marilyn Monroe, Salvatore Ferragamo sau Coco Chanel.

Proiectul găzduiește și o colecție românească, ”Haina ţărănească”. Colecția cuprinde 27 de artefacte vestimentare, care se adaugă colecţiilor Muzeului Ţăranului Român deja existente pe platforma Google Arts & Culture.

Descoperă colecția ”Haina ţărănească

Piesele prezentate în expoziţia MNŢR sunt însoţite de o coloană sonoră din colecţia ”Ethnophonie” a Muzeului Naţional al Ţăranului Român: doine, hore, învârtite şi brâuri.

Google “We Wear Culture” este un spațiu de arhivă, un documentar și o expoziție.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

Lasă un răspuns