Cumpara si vinde produse handmade si vintage

Astazi am un raspuns bun pentru cei aflati in cautare de site-uri handmade. Poate parea o nebunie sa consideri ca poti concura cu eBay, dar, exista cineva care s-a luat la lupta cu acest gigant. Dar nu asa pur si simplu ci simtind o oportunitate.

Si povestea lui incepe in 2005, cand a fost lansat in liniste si de atunci, isi construieste propriul imperiu. E drept, unul mic, in conparatie cu eBay, dar ce conteaza e faptul ca s-a transformat intr-o piata alternativa dedicata vanzarii de bunuri handmade.

Aici producatorii si vanzatorii de handmade au ocazia sa iasa in evidenta si, speram, sa faca cat mai multe vanzari.

Vorbesc aici despre Etsy. Destinatia ideeala pentru cei care cauta produse facute acasa, produse handmade, dar si pentru cei care produc acasa, lureaza manual si vor sa vanda produsele lor.

Design-ul este unul elegant, navigarea pe site se face cu usurinta, site-ul de handmade este unul foarte intuitiv.
Site-ul este usor de utilizat, nu percepe taxa de inscriere pentru mestesugarii care vor sa puna produsele handmade la vanzare, dar percepe comisioane.

In plus Etsy a dat, intr-un fel, tonul in domeniu, impartind produsele de pe site in trei categorii, produse handmade, produse de epoca (vintage) si materie prima (consumabile).

Etsy mai mult decat un magazin on-line, este practic o piata pentru cei care iubesc lucrurile handmade, lucrurile lucrate manual, este o comunitate infloritoare, un loc plin de antreprenori si artisti.

2 thoughts on “Cumpara si vinde produse handmade si vintage

Lasă un răspuns