De ce ai nevoie de un dedurizator de apa?

Astazi vom vorbi despre beneficiile unei ape pure dar si ce inseamna dedurizarea apei. Dedurizarea  apei este o tehnica care serveste la indepartarea ionilor care cauzeaza duritatea apei, in majoritatea cazurilor, ioni de calciu si magneziu. Ionii de fier pot fi, de asemenea, eliminati in timpul dedurizarii. Procesul de dedurizare a apei indeparteaza minerale care fac ca apa sa fie grea.v

Deoarece prezenta acestor minerale poate fi o provocare, mai ales atunci cand este vorba de utilizarea apei pentru curatare, multi oameni folosesc un dedurizator pentru apa.

 

Beneficiile unei ape dedurizate

Mineralele din apa dura interfereaza cu aproape fiecare activitate de curatare, atunci cand faci dus sau baie. Atunci cand se combina sapunul si apa dura (adica apa care nu a fost dedurizata), se formeaza o substanta lipicioasa. Aceasta poate duce la un par lipsit de viata deloc sanatos. Apa dedurizata nu contine niciuna din mineralele care se combina cu sapunul.  

 

Activitati zilnice

Apa care contine calcar, de asemenea, poate aduce multe inconveniente in viata de zi cu zi. De exemplu, pot fi multe obiecte sanitare afectate: robinete, conducte, masina de spalat, etc. Trebuie sa cumperi produse speciale de indepartare a calcarului si eventual sa inlocuiesti aparatele deteriorate, deci este si costisitor.

Majoritatea consumatorilor sunt de acord cu faptul ca apa care nu este dedurizata lasa  pelicule de sapun pe piele si de detergent in masina de spalat. Apa dedurizata nu numai ca elimina aceste neplaceri, ci si protejeaza aparatele si economiseste timpul de curatare.

Exista si alte avantaje in ceea ce priveste dedurizarea apei. Este o tehnologie bine dezvoltata care a fost folosita in casele oamenilor de aproape 65 de ani. Echipamentul este fiabil, eficient si disponibil pe scara larga, oferind consumatorilor caracteristici convenabile si o piata selectiva.

Daca inca te confrunti cu asemenea probleme, atunci este timpul sa investesti intr-un sistem pentru dedurizarea apei. Poti incerca dedurizator BlueSoft de la Aqualine care are un design compact ce permite montarea si pozitionarea in spatii relativ mici si in acelasi timp stocarea unei cantitati mari de sare in rezervorul special. In plus acest dedurizator are capacitatea de a furniza apa dedurizata pentru intreaga casa/locuinta.

In ceea ce priveste confortul, vei observa ca hainele tale vor deveni mai moi, mai placute la atingere si nu isi vor mai estompa din culoare, datorita apei tratate.Te poti bucura de prosoape moi si de culorile vii ale textilelor mai mult timp de acum incolo!

Nu uita apa tratata protejeaza conductele casei tale impotriva depunerilor, mentinand curate si functionale atat sistemele de incalzire cat si aparatele electrocasnice. Descopera si tu acum o gama variata de sisteme si echipamente de la Aqualine pentru o apa curata si pura!

Lasă un răspuns