Descărcați Pokemon Go în România

Jocul Pokemon Go s-a lansat pe 6 iulie pe iOs si Android, iar numarul de descarcari in SUA, Australia si Noua Zeelanda a depasit toate asteptarile. Disponibil în SUA, Australia și Noua Zeelandă de săptămâna trecută, jocul Pokemon Go a ajuns oficial și în Europa, începând de miercuri putând fi descărcat în Germania, iar în zilele următoare și în alte țări europene.

Pokemon Go este un joc gratuit, care implică găsirea și capturarea de personaje virtuale Pokemon în diferite locuri din viața reală. Practic utilizatorii se mută din jocul digital în lumea fizică, prin intermediul camerei smartphone-ului lor, făcându-i să descopere locații în viața reală unde pot găsi, face schimb și lupta cu pokemoni.

Download Pokemon Go în România. Uite cum poti descarca Pokemon Go chiar acum!

Descărcați Pokemon Go pe iPhone

1. Mergeți în App Store > Featured tab > scroll în josul paginii > click pe Apple ID > click pe Sign Out.

2. Mergeți la Settings > General > Language & Region și schimbați pe US, Australia sau Noua Zeelandă.

3. Descărcați orice aplicație gratuită și vi se va cere să creați o nouă identitate Apple. La meniul de facturare alegeți None. Adăugați orice adresă din zonele menționate mai sus.

4. Căutați jocul Pokemon go în App Store și instalați-l.

Descărcați Pokemon Go pe Android

1. Descărcați Pokemon Go în format APK de pe site-uri precum APKPure.com, ideal direct pe telefon. Dacă nu funcționează, descărcați fișierul (58 MB) pe PC.

2. Dacă îl descărcați pe computerul personal, conectați telefonul la PC prin cablul USB și copiați fișierul în folderul Donwloads.

3. Pe telefon, accesați Settings > Security și permitați să fie instalate aplicații din surse necunoscute.

4. Din folderul Downloads instalați jocul, apoi, pentru siguranță, mergeți din nou la setări și debifați opțiunea privind aplicațiile din surse necunoscute.

Atenția însă! Aceste setări vin cu riscuri de securitate și procedați pe propria răspundere.

Pokémon GO combină franciza veche de 20 de ani cu realitatea augumentată, permitând jucătorilor să se plimbe în viaţa reală şi să caute personaje din jocul Pokémon, pe ecranele smartphone-urilor.

Jocul devine cu atât mai interesant cu cât locurile în care sunt descoperiţi pokemonii sunt din cele mai ciudate, băi, spitale sau chiar cimitire. Pokemonii pot fi gasiti in locuri cat se poate de inedite, inclusiv comisariate de politie sau biserici, astfel ca jucatorii intra si acolo, deranjand diverse activitati. Nu este de mirare ca in multe orase au aparut noi recomandari ale politiei ca oamenii sa fie atenti pe unde merg si sa nu se uite mereu in ecranul telefonului. Oricum numarul celor care sunt atenti doar la telefon cand merg pe strada era mare, acum este si mai ridicat.

Mecanismul jocului este destul de simplu. După descărcarea jocului pe mobil, pokémonii „apar” în jur, dar pot fi văzuţi doar dacă este folosită camera smartphone-ului.

Pokemon GO foloseşte GPS-ul smartphone-ului şi ceasul pentru a stabili exact locaţia în care se află jucătorul şi face ca pokemonii să apară, care pot fi văzuţi doar pe ecranul telefonului.

Tot prin intermediul ecranului, pot fi capturate şi personaje pentru ca mai apoi să poată fi folosite în arene special create.

Lasă un răspuns