Descopera aplicatia care-ti spune totul despre flori

Primavara este aici, iar florile au inceput sa infloreasca. Multe si diverse, multe si necunoscute.

Ce planta este aceasta? Cauti informatii despre plante?

Ai nevoie de ajutor cu identificarea plantelor? Exista o aplicatie si pentru asta! Lasa-ti telefonul sa-ti spuna totul despre acea floare misterioasa pe care ai gasit-o in timpul plimbarii de astazi.

GardenAnswers Plant Identifier este o aplicatie pentru telefon revolutionara, care te ajuta sa identifici instantaneu peste 20.000 de plante si iti ofera informatii exacte si detaliate despre ele.

Cu ajutorul ei descoperi denumiri de plante, afli o multime de informatii despre plante medicinale, plante de gradina si tipuri de plante.

Citeste si: Construieste o casa online in 3D

Aceasta aplicatie universala este plina de informatii utile care te ajuta sa inveti totul despre plante.

De asemenea, identifica daunatorii si bolile plantelor si ofera sfaturi de specialitate si raspunsuri la intrebarile despre plante.

Exista, de exemplu, plante ornamentale care va pot trimite copiii la spital. Urechea elefantului si matraguna sunt doua dintre plantele ornamentale de care trebuie sa aiba grija cei care au copii mici acasa.

Aceasta aplicatie este incredibil de utila pentru identificarea oricaror plante pe care le potii intalni, precum si pentru a te ajuta sa afli mai multe informatii despre plantele pe care deja le cultivi in gradina. Informatii gratuite despre
plante ornamentale si cele mai frumoase flori de gradina.

O poti descarca gratuit din magazinul de aplicatii preferat:

GardenAnswers Plant Identifier | Google Play

GardenAnswers Plant Identifier | Apple Store

GardenAnswers Plant Identifier este o aplicatie pentru telefon gratuita care utilizeaza tehnologia de recunoastere a imaginilor pentru a identifica instantaneu orice planta dintr-o singura fotografie. GardenAnswers Plant Identifier iti ofera informatii despre plante.

Daca ti se pare util articolul, distribuie-l pe:

One thought on “Descopera aplicatia care-ti spune totul despre flori

Lasă un răspuns