Descopera cu ce vedete semeni

Pentru astazi am pregatit sa va prezint o aplicatie noua, aparuta pe un site care a mai fost prezentat la noi, cand am vorbit despre arborele genealogic online.

Intre timp cei de la MyHeritage.com, au lansat unul dintre primele servicii din lume care aplica tehnologia avansata de recunoastere a figurii pentru fotografiile personale si istoricul de familie. In plus este si gratuit!

Tehnologia de recunoastere a figurii descopera cu care celebritati (vedete)  semanati. Puteti crea un colaj care va afiseaza potrivirile personale cu vedete si il puteti publica pe blogul personal sau in profilul de pe retelele de socializare.

Recunoasterea faciala MyHeritage este un serviciu web gratuit, prin intermediul caruia puteti sa aflati cu ce celebritate semanati. Ca sa vedeti cu ce vedete semanati, trebuie doar sa incarcati propria poza pe Recunoasterea faciala MyHeritage.com.

Pentru a obtine potriviri cat mai exacte cu anumite vedete, incarcati o fotografie cu figuri mari, vazute direct din fata si bine conturate.

One thought on “Descopera cu ce vedete semeni

Lasă un răspuns