Descopera istoria militara a Romaniei

Pentru cei interesati de istoria militara a Romaniei, de organizarea si echiparea armatei romane, tipuri de decoratii, tipurile de divizii, informatii despre aeronautica Regala Romana, tehnica de lupta, arme si piese de artilerie, informatii despre operatii militare si informatii despre primul razboi mondial, am un site care le va satisface aceste curiozitati.

Armata romana in primul si in al doilea razboi mondial, despre generali si despre decoratii militare romanesti, toate se regasesc intr-un continut bogat si documentat pe acest site.

Gasiti aici informatii despre decoratii din perioada regala, decoratii din perioada comunista, decoratii moderne, decoratii straine acordate cetatenilor romani, insigne si medalii neoficiale din perioada regala, insigne si medalii neoficiale din perioada comunista, ba chiar si o lista cu persoane decorate, e drept, contine numele ofiterilor romani decorati cu ordinul “Mihai Viteazul”.

Exista si o sectiune, de care eu personal m-am bucurat tare mult, Memorii si Jurnale, unde gasiti titluri si autori, care au scris memorii de razboi si amintiri.

Nu ratati si sectiunea media, unde gasiti fotografii si filme puse la dispozitie de catre autori.

Pentru a intelege mai bine istoria si momentele care ne-au marcat existenta, vizitati WorldWar2.

Un site interesant despre istorie.

Lasă un răspuns