Descopera tainele artei handmade

In urma cu ceva timp, va propuneam un Top 10 Super Site-Uri De Chestii “Handmade”. Articolul s-a bucurat de succes, iar iubitorii de handmade l-au apreciat.

Astazi va propun un blog interesant de la noi din Romania despre handmade. Daca nu-l stiati deja sigur o sa va placa.
Gasiti pe el o multime de informatii despre acest domeniu. Targuri handmade, tutoriale handmade, concursuri cu premii, evident, handmade, idei de creatii handmade si multe, multe lucruri interesante si utile.

In plus exista si o comunitate frumoasa, adunata pe forum.

Se cumpara in Romania handmade? Ei bine, da, poate nu cat ar trebui dar se cumpara. Sunt oameni care apreciaza si inteleg acest domeniu. E drept, nu avem noi o traditie, dar noi nu avem in multe domenii traditie. Insa, usor, usor, lucrurile incept sa se miste si aceasta nisa, sa devina un domeniu de larg consum.

Lucrurile facute de mana au farmecul lor si vor atreage mereu iubitorii de frumos. Iar faptul ca sunt unicat, este poate argumentul cel mai bun pentru a le face sa fie pretuite la adevarata lor valoare.

I Love Handmade este blog-ul interesant de astazi. Si nu unul oarecare ci “cel mai citit blog despre handmade din Romania.”

La capitolul design este loc de mai bine. La fel si la modul cum este structurata si prezentata informatia. Nu este chiar prietenos si unor de navigat. Insa, pana la urma, continutul este cel care conteaza. Iar in ceea ce priveste continutul, acesta este unul apreciat de vizitatori.

Lasă un răspuns