Deseat.me, site util pentru stergere conturi nedorite

Acest site interesant te ajuta sa gasesti si sa stergi toate conturile pe care nu le mai doresti, asociate unei adrese de e-mail pe Gmail.

A fost creat de doi programatori suedezi, domnii, Wille Dahlbo si Linus Unnebäck. Acestia au declarat ca iau intimitatea utilizatorilor in mod serios si ca programul rulează pe calculatorul utilizatorului, mai degraba, decat serverele lor.

Cum functioneaza Deseat.me?

Dupa ce intri pe site, trebuie sa te loghezi cu ajutorul contului de Google, apoi iti va fi afisata o lista a tuturor conturilor tale asociate cu adresa de Gmail. Site-ul scaneaza printre aplicatiile si serviciile online pe care le-ai folosit si creează o lista cu link-uri destinate stergerii.

Fiecare cont gasit este asociat cu un link de stergere sau de dezabonare si, in functie de cat de lunga este lista , in cateva ore poti sa stergi prezenta ta online.

Citeste si: Site-uri utile. Afla care este…

Intreaga operatiune dureaza, insa iti ofera un mod de a sterge conturi nedorite.

sterge-conturi

Practic, site-ul Deseat.me  iti ofera o modalitate prin care poti sterge astfel de conturi.

Serviciul iti permite sa vezi toate site-urile pe care te-ai inscris sau ai conturi si te intreaba daca dorest sa le stergi sau sa te dezabonezi.

Cum sterg conturile nefolosite sau nedorite? Simplu!

1. Du-te la deseat.me

2. Conecteaza-te cu o adresa de e-mail Google

3. Du-te la lista de site-uri semnalate si decide daca doresti sa “stergi”, “adaugi pentru a sterge mai tarziu” sau “pastreaza”

4. Daca ai mai multe site-uri asociate cu alte conturi pe care doresti sa le stergi, va trebui sa le vizitezi pe aceste individual si sa urmezi instructiunile.

Deseat.me, este un site care iti ofera posibilitatea de a sterge intreaga existenta online cu doar cateva clickuri. Deseat.me functioneaza pentru cele mai multe site-uri importante.

Lasă un răspuns