Despre afaceri in agricultura

Ganduri bune tuturor.

Site-ul interesant de astazi este o recomandare pentru cei care doresc sa inceapa o afacere in agricultura.

Din cate am observat sunt multi oameni interesati de afaceri in agricultura. Fie ca este vorba de afaceri mici in agricultura, sau afaceri mari, finantarea reprezinta o problema mare.

Tocmai de aceea va recomand site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Incepand cu anul 2015, in cadrul sesiunilor de depunere continua a cererilor de finantare, veti putea sa accesati fonduri europene pentru afaceri agricole.

www.apdrp.ro – Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Prima conditie ca sa cultivati orice, este sa detineti o suprafata de teren. Apoi, in functie de dimensiunile investitiei trebuie sa asigurati cel putin cofinantarea si sa suportati eventualele cheltuieli neeligibile care rezulta in urma unui proiect.

Eu nu va ofer idei de afaceri in agricultura, dar cultura plantelor leguminoase este prioritara pentru Romania, dupa cresterea animalelor.

In functie de varsta pe care o aveti (tanar sub 40 de ani), zona in care vreti sa dezvoltati afacerea (defavorizata sau nu) veti putea obtine o finantare nerambursabila.

Informatii suplimentare pe apdrp.ro site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, unde gasiti informatii utile despre domeniile de finantare, gen: “Tineri fermieri”, “Exploatatii agricole”, “Prima impadurire”, “Activitati turistice”, etc.

Spor la afaceri.

La final, mai am trei recomandari:

– Cateva intrebari frecvente cu raspunsuri la obiect, gasiti aici: Cele mai bune afaceri din agricultura romaneasca.

– Informatii utile despre afaceri si consultanta, gasiti aici: Consultanta in Afaceri.

– Puteti afla ce acte sunt necesare pentru obtinerea unui document de aici: Acte Necesare.

Lasă un răspuns