Despre fotografie cu dragoste

Astazi vreau sa va impartasesc un secret: sunt pasionat de fotografie. In plus, ii admir pe oamenii care, la randul lor, sunt pasionati de fotografie.

Un astfel de om, este Alecsandra Raluca Dragoi. Nu o cunosc personal, dar ii cunosc o parte din minunatele fotografii inedite pe care le-a facut.

Alecsandra Raluca Dragoi este primul fotograf roman care a castigat un trofeu la gala Sony World Photography Awards.

Alecsandra a devenit primul fotograf roman care s-a impus la acest concurs. I-a s-a impus la editia 2013, la sectiunea “Youth”, sectiune dedicata tinerilor fotografi in varsta de pana la 19 ani, iar fotografia ei a fost inscrisa la subsectiunea “Cultura”.

Va mai spun ca Alecsandra Raluca Dragoi studiaza arta fotografica la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie si legat de gala Sony World Photography Awards, sectiunea Youth isi propune sa descopere urmatoarea generatie de fotografi talentati.

Alecsandra se afla pe lista celor trei castigatori de la aceasta sectiune iar tanarul fotograf al anului 2013 va fi selectat dintre acesti trei fotografi si va fi anuntal la gala Sony World Photography Awards 2013, care avea loc pe 25 aprilie, la Londra.

Asadar, mult succes.

Mai multe informatii despre Alecsandra Raluca Dragoi gasiti pe site-ul ei, unde se afla si foarte multe fotografii inedite si reusite si care “vorbeste” despre fotografie cu dragoste.

Iar toate fotografiile castigatoare vor fi expuse la Londra, la Someherst House, in perioada 26 aprilie – 12 mai.

 

Lasă un răspuns