Despre tatuaje, piercing si body-painting

Pentru cei pasionati de tatuaje astazi am un site super interesant. Gasiti aici, poze cu tatuaje, modele de tatuaje, tatuaje pentru fete, tatuaje pentru baieti, chiar si o lista de carti despre tatuaje.

Pe vremuri doar fetele rele se tatuau. Intre timp, vedetele au devenit adevarate colectionare de tatuaje, transformand tatuajul intr-o tendinta care castiga din ce in ce mai multi adepti. In ultima perioada, tatuajele au devenit un lucru “la moda”, pe care foarte multe persone il au sau si-l doresc.

Tatuajele pot fi facute pe orice parte a corpului, chiar si pe interiorul buzelor sau in ochi

Oamenii pasionati de tatuaje vor ca acestea sa le fie facute pe toate partile corpului. Unii sunt tatuati pe interiorul buzelor, altii pe talpa, iar altii in locuri si mai sensibile, cum ar fi albul ochilor. De asemenea, unii barbati cer tatuaje cu femei pe organele lor genitale.

Eu va recomand acest site doar ca inspiratie, pentru ca dispune de multe modele de tatuaje, gasiti aici sfaturi si o comunitate extrem de bine dezvoltata si chiar carti despre tatuaje.

De retinut ca nu toate modelele de tatuaje pot fi pozitionate in orice zona, cel mai bine este sa discuti si sa ceri sfaturi artistului care iti va face tatuajul, iar daca va hotarati sa va faceti un tatuaj atunci alegeti cu grija simbolurile, semnificatia trebuie sa fie una care sa va reprezinte.

Si nu uitati: dermatologii atrag atentia ca este foarte greu sa scapi de un tatuaj. Indiferent de metoda chirurgicala aleasa, ramane o cicatrice, iar tehnologia cu laser nu poate sterge complet culorile puternice.

Pentru poze cu tatuaje, modele de tatuaje, body art si tatuaje vizitati Every Tattoo.

One thought on “Despre tatuaje, piercing si body-painting

Lasă un răspuns