Dictionar termeni internet si definitii

Internet marketing, marketing online, e-commerce, Web marketing, Web sites, affiliate marketing si tot asa. O multime de termeni internet pe care nu-i intelegi? Vrei sa afli ce inseamna abrevierile folosite pe internet?

Ei bine, te pot ajuta.

Astazi iti recomand un dictionar online gratuit pentru cuvinte, fraze si abrevieri care sunt legate de tehnologia informatica si Internet. Definitiile de pe site sunt usor de inteles si sunt accesibile tuturor.

Editorii acestui dictionar online sunt oameni cu experienta, care aduna informatii de peste tot, incepand cu organismele de standardizare, leaderii firmelor de tehnologie, universitati, publicatii on-line tehnice, carti si profesionisti in domeniu.

Sursele utilizate sunt enumerate in sectiunea link-uri, dupa definitia termenului, asta in cazul in care sursele furnizeaza mai multe informatii decat au fost incluse in definitie.

Fiecare definitie este verificata prin surse multiple, astfel ca definitiile nu se bazeaza doar pe o singura sursa. Mai mult, pentru ca definitiile evolueaza si se actualizeaza odata cu schimbarea tehnologiilor si definitiile de pe site sunt frecvent actualizate, pentru a reflecat tendintele din domeniu.

Site-ul este actualizat zilnic si astfel sunt adaugati termeni noi. In plus, fata de o definitie a termenului sau a unei fraze, site-ul ofera si legaturi web catre surse de informatii suplimentare cu privire la subiect, dupa caz.

Tot ce trebuie sa stii despre termeni uzuali pe internet este aici. Dictionar online gratuit de termeni internet si definitii.

Webopedia un dictionar de termeni internet util oricui.

Lasă un răspuns