Doua jocuri android cu origami

Jocuri Android: Paperama si Origami

Daca sunteti pasionati de arta modelarii hartiei, atunci veti aprecia cu sigurnata aplicatiile android de astazi, despre origami.

Despre Origami, Cu Tutoriale, Modele, Scheme Si Clipuri Video am mai vorbit, la fel cum am mai vorbit si despre Modele De Super Jucarii Din Hartie Pentru Copii.

Astazi va recomand doua jocuri android, gratis si numai bune pentru pasionatii de origami. Ideale pentru cei care sunt pasionati de arta modelarii hartiei, pentru cei care au ca hobby origami, dar si pentru cei care vor sa petreaca timpul liber intr-un mod creativ.

Pentru joaca si pentru crearea de decoratiuni din hartie.

Paperama – este un joc de tip puzzle, bazat pe Origami, care antreneaza rabdarea si perspicacitatea utilizatorilor; Aplicatia poate fi descarcata gratuit Android, din Google Play.

Origami – este o alta aplicatie android pentru origami, numai buna pentru copii si parinti. Dureaza mai mult la instalare, dar se merita.

Prin aceasta arta a plierii hartiei, mintea este antrenata in multiple directii. Practicarea acestei activitati creste atentia la detalii, ajuta la imbunatatirea orientarii in spatiu, a gandirii logice, a preciziei, a disciplinei si a comunicarii.

Mintea trebuie antrenata. De aceea, iti recomand sa citesti si articolul: Aplicatii pentru telefon de antrenare a creierului

Modul traditional de a impaturi hartia, alba sau colorata, pentru a reprezenta diferite animale, pasari, barci, flori sau aobiecte, obtinute prin combinatii variate de suprafete si linii sta la baza acestei indeletniciri.

Ai posibilitatea sa creezii o diversitate de modele, ceea ce confera acestei îndeletniciri un plus de originalitate. Asta, daca mai era cazul.

Adevarata frumusete a acestei arte este simplitatea care consta in abilitatea de a exprima caracteristicile esentiale ale obiectelor, urmarindu-se simplificarea formelor spre limitele cele mai pure.

Una peste alta, sa faci origami este util pentru copii, deoarece le stimuleaza indemanarea, creativitatea si capacitatea de concentrare.

E util si pentru adulti fiind o activitate relaxanta si distractiva care nu necesita vreun talent deosebit, dar care ofera satisfactii inedite si antreneaza mintea.

Este si o activitate recomandata famililor pentru sudarea relatiei dintre parinti si copii intrucât este un motiv in plus de a petrece clipe minunate impreuna.

Iti doresc inspiratie.

Lasă un răspuns