DuckDuckGo a depasit 10 mii de miliarde de cautari

Motorul de cautare DuckDuckGo a realizat recent o piatra de hotar masiva, prin acumularea de 10 milioane de mioane de cautari de la inceputurile sale.

Din anul 20018 si pana acum, s-au efectuat 10 mii de miliarde de cautari pe DuckDuckGo. Sau, cum ar spune englezii, 10 billion searches…

Citeste si: Motoare de cautare: DuckDuckGo

In cazul in care nu ti se pare suficient de impresionant, DuckDuckGo sa bucurat, de asemenea, si de cea mai mare zi de pana acum, completand 14 milioane de cautari in 24 de ore.

Si totusi, cei mai multi oameni nu au auzit niciodată de DuckDuckGo …

Pentru neinitiati, DuckDuckGo este un motor de cautare la fel ca Google, Bing, Yahoo, etc, dar cu o singura diferenta majora … anonimatul.

DuckDuckGo va cauta pe web pentru tine protejand-uti in acelasi timp intimitatea.

In materie de motoare de cautare, Google este regele, dar DuckDuckGo are cateva caracteristici neobisnuite pe care chiar Google nu are.

DuckDuckGo este putin probabil sa ajunga vreodata cel mai popular motor de cautare din lume, dar continuă sa creasca intr-un ritm constant.

Iar pentru un site web, care are ca misiune de a fi “motorul de cautare cel mai de incredere din lume,” poate a fi popular nu este considerat adevarata masura a succesului.

Lasă un răspuns