Editare documente Office pe Android

Aplicatii Android Docs To Go

Salut. Din seria de aplicatii android utile, astazi iti recomand aplicatia Docs To Go cu ajutorul careia poti sa vezi, editezi si sa creezi fisiere Microsoft Office si poti vizualiza fisiere Adobe PDF.

Cu ajutorul acestui gen de aplicatii android pentru tablete si smartphone, poti lucra oriunde.

Sunt convins ca este o aplicatie utila. Docs To Go permite utilizatorilor sa creeze si sa editeze fisiere Doc, Excel si PowerPoint cu usurinta. Practic iti aduce toata suita Ofiice pentru Android. Este ceea ce se cheama in limbaj popular “office pentru android”.

Ca editor de documente office pentru android, cred ca este cea mai buna aplicatie de gen, ce nu mi-a placut in mod deosebit, este grafica. Documents To Go are o interfata care-ti da senzatia ca este facuta pentru ecrane mici, dar e trasa, intainsa, sa umple ecrane mari. Dar, dupa cum spuneam, face o treaba buna pe partea de editare a fisierelor, permite stocarea pe telefon sau tableta a fisierelor, dar se poate sincroniza cu calculatorul desktop si cu cloud-ul, daca aveti fisiere stocate in Google Drive, DropBox sau mai stiu eu pe unde.

In concluzie, Docs To Go este o aplicatie Android puternica, dar usor de utilizat, care oferă utilizatorilor acces la documentele importante oricand si oriunde.

Pentru a descarca gratuit aplicatia Docs To Go, dati click pe: office pentru android download.

O suita de office care permite vizualizarea si editarea documentelor Office (Word, Excel, Powerpoint), dar şi a PDF-urilor. Disponibilă in versiune gratuita cu functii limitate sau full, contra cost.

Spor la treaba, iar daca ti-a placut aceasta prezentare nu ezita sa le spui si la altii despre webroll.ro, locul unde gasesti site-uri, blog-uri si aplicatii interesante.

Multumesc.

Lasă un răspuns