Elemente esențiale pentru casa de vis

Sfaturi pentru o casă de vis. Sfaturi utile pentru construcții de case.

Vara nu este doar sezonul vacanțelor ci și al construcțiilor de case.
Atunci când investim sume importante într-o construcție trebuie să ținem cont în primul rând de sfaturile specialiștilor în domeniu. Webroll.ro vă prezintă câteva recomandări ale arhitecților pentru planificarea unei locuințe.

Citeste si: Casa este acolo unde te simti acasa

Vara este cu siguranță, sezonul construcțiilor. Ce trebuie să știm când construim o casă.

Înainte de a construi propriu-zis o casă, arhitecții ne recomandă să fim atenți la o serie de elemente esențiale, dar trecute cu vedere de multă lume. Totul începe cu alegerea atentă a terenului pe care ar urma să fie amplasată casa.

Terenul joacă un rol important. Este important ca pe terenul viitoarei case să existe utilitățile: apa, gaze, energie electrica si canalizare.

Dacă nu există utilitățile, prețul pentru conectarea la rețelele principale va fi unul foarte mare.

Până alegeți terenul casei de vis, vizionați mai multe terenuri. Terenul pentru o casă de vis, trebuie să aibă minim 300 de metri, eventual cu dimensiunile de 12 m deschidere și 25 de metri adâncime.

Sfaturi pentru construirea casei

Un alt lucru extrem de important este să alegem firme de proiectare și de construcție serioase. De asemenea, este important ca proiectul casei să fie foarte bine realizat. Astfel, viitorul constructor nu va întâmpina probleme atunci când va reda proiectul.

Apoi, spun specialiștii, esențială este orientarea casei pentru confortul celor care vor locui în ea. Totodată specialiștii recomandă structurile rezistente din cărămidă sau BCA. Casa de vis trebuie poziționată cu fațada principala spre sud, având astfel spatele spre nord și cele fațadele secundare orientate spre est si vest.

Iar ca suprafață sunt de preferat în locul vilelor mastodont, casele cu un singur nivel, practice. Cu cât suprafața utilă a unei case este mai mare, cu atât costurile și eforturile de întreținere vor fi mai mari.

Pe lângă toate acestea, specialiștii spun că este indicat ca fiecare persoană să-și pună amprenta personală asupra casei, dar cu sprijinul cunoscătorilor în domeniu pentru a evita kitschul.

Înainte de a începe construcția nu lasați nicio problema neclarificată și discutați toate aspectele cu constructorul.

În final arhitecții spun că oricine dorește să-și facă o casă trebuie neapărat să o supună, prin intermediul specialiștilor, la o serie de teste seismice și contra intemperiilor.

Lasă un răspuns