Fii manager de fotbal online cu National Manager

National Manager este un joc de fotbal pe Facebook unde tu esti antrenorul echipei nationale.

Sunt multe jocuri manager fotbal, dar acesta este un manager de fotbal online romanesc. Este facut de o echipa de romani si poate fi jucat pe Facebook.

Jucand National Manager pe Facebook, iti construiesti singur destinul de selectioner. Aceste este un joc pentru pasionatii de fotbal.

Statisticile spun ca utilizatorii intra pe joc de doua ori pe zi, iar sesiunea, timpul petrecut, dureaza aproximativ 15 minute.

Citeste si: Site interesant cu jocuri fotbal gratis online

Este un joc ideal pentru pauzele scurte de la serviciu, te ajuta sa-ti limpezesti gandurile. E simplu de jucat, nu necesita sa pierzi mult timp cu el si nici nu-ti trebuie licenta Pro de antrenor.

Trebuie doar sa gestionezi echipa nationala si sa o duci la cel mai inalt nivel din lume. Concurezi in Cupa Mondiala impotriva echipelor controlate de jucatori din intreaga lume.

Selectionezi jucatori proaspeti si-i pregatesti pe cei existenti pentru a face echipa cea mai buna.

Desigur, intervin si accidentarile unor jucatori, se aduna cartonasele galbene sau rosii, unii jucatori se retrag la un moment dat, dar National Manager este un joc interesant, un manager de fotbal simplu si usor de jucat.

In plus, este un joc facut de romani pe Facebook si are succes. Este gratuit pe Facebook. Dezvoltatorii lui spun ca isi doresc sa il faca disponibil si pe varianta mobila.

Din seria de aplicatii pentru Facebook, iti recomand acest joc de fotbal.

National Manager este un joc de “football management” in care poti administra nationala de fotbal a tarii tale.

Daca ti se pare util articolul, distribuie-l pe:

Lasă un răspuns