Fotografii ale fețelor frumoase și unice

Cu gandul la fotografii reusite, astazi va recomand un site de fotografie pentru femei si nu unul oarecare, ci unul aflat in top 20 bloguri de fotografie. Autoarele acestui site sunt doua femei, care lucreaza in bransa fotografilor si care sunt pasionate de blogging. Impreuna au lansat acest site cu scopul de a ajuta si inspira femeile sa fie creative si sa-si urmeze visele.

Acest site de fotografie are provocari foto lunare, tutoriale gratuite despre fotografie si un super forum. In cifre, site-ul are peste 250.000 de vizitatori unici pe luna, peste 52.000 de fani pe Facebook si peste 17.000 de membri in forumul on-line. Suna bine, nu?

Ideea din jurul site-ului este simpla: concentrarea pe chipuri si capturarea emotiilor.

In fiecare zi de luni si marti, oameni din intreaga lume, fie ca sunt amatori sau profesionist, au posibilitatea de a intra in concurs si sa se confrunte cu provocari fotografice tematice. Un juriu alege fotografiile castigatoare care vor fi afisate pe site sambata.

Mie mi-au placut ideea, conceptul, mi-ar fi placut sa am eu ideea si sa fac eu un astfel de site. Da, recunosc, sunt un pic invidios.

Una peste alta, e un site despre fotografie interesant, cu multe tutoriale despre editare foto, despre camere foto, tutoriale si sfaturi despre fotografie si, asa cum spuneam, o comunitate sociala activa.

I Heart Faces, un site plin cu sfaturi și trucuri despre fotografie!

Lasă un răspuns