Fotografii pentru coperta Facebook

Pentru ca sunt la mare cautare si la moda in ultima perioada fotografiile pentru Facebook, fotografii de profil, astazi va mai recomand un site interesant din aceasta categorie. Autorii site-ului se lauda ca au cea mai mare colectie din lume de fotografii de calitate pentru Facebook si in plus, actualizeaza site-ul zilnic.

Fotografiile pentru copertile la Facebook, sunt selectate manual si introduse pe site de catre membrii echipei din spatele site-ului. Ei spun ca au creat acest site plin de fotografii pentru coperta Facebook pentru ca sunt pasionati de fotografii si pentru ca nu au gasit un site care sa ofere fotografii de coperta pentru Facebook.

Site-ul se mandreste cu peste 400.000 de vizitatori unici si cateva milioane de afisari pe luna.

Nu ai decata sa-ti alegi poza care ti se potriveste si sa o salvezi in computerul tau, dupa ce ai salvat-o te duci repejor pe facebook si schimbi coperta cu cea descarcata

La intrebarea : Imi dati niste poze pentru coperta pe facebook? Raspunsul este da. Intra pe FcoverPhotos, un site in care sunt adunate imagini si poze numai bune pentru coperta Facebook. Acestea pot fi descarcate gratis si utilizate pe timeline-ul la Facebook.

Lasă un răspuns