Franz, aduna toate serviciile de chat intr-un singur loc

Franz este o aplicatie gratuita, care combina mai multe servicii de mesagerie diferite intr-o singura fereastra.

Astazi vorbim despre aplicatii pentru chat.

Aplicatiile de mesagerie instant sunt la moda. Aplicatii de chat pentru telefoane sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video.

Dar ce te faci daca utilizezi mai multe aplicatii de mesagerie instant?

Daca utilizezi o multime de aplicatii diferite de messenger pentru a fi in contact cu oamenii, sa zicem, Slack pentru munca, Facebook Messenger pentru prieteni, WhatsApp pentru oameni de peste mari si tari, si Steam pentru amicii si partenerii de jocuri, atunci stii cate de greu este sa tii evidenta si sa le manuiesti pe toate.

Ei bine, exista o aplicatie care le aduna pe toate intr-un singur loc.
Franz, practic iti ofera cate un tab pentru fiecare aplicatie de chat si suporta mai multe conturi simultan.

Interesant e faptul ca ai putea folosi chiar si cinci conturi diferite pe Facebook Messenger dintr-o data, daca dintr-un motiv inexplicabil trebuie sa faci acest lucru.

Franz inglobeaza, in prezent, 14 servicii diferite de aplicatii de chat. Poti utiliza Franz pentru conturile de Slack, WhatsApp, WeChat, HipChat, Facebook Messenger, Telegram, Google Hangouts, GroupMe, Skype si multe alte retele sociale.
Aplicatia minune iti tine toate conturile de mesagerie si chat intr-un singur loc, organizate cu grija, astfel incat sa stii cine e cine si ce-i cu el, in orice moment.

Se instaleaza usor, iar dupa deschidere veti observa o interfata intuitiva. Vi se va solicita apoi sa introduceti userul si parola pentru fiecare serviciu de chat pe care doriti sa-l activati.

Site-ul oficial il gasiti aici

Franz este instrumentul perfect pentru a gestiona mai multe conturi de afaceri si private, toate in acelasi timp.

Lasă un răspuns