Fresh Air, aplicatie meteo pentru iPhone OS

Fresh Air este o aplicatie meteo minimalista, care arata prognoza meteo petru sapte zile, temperaturile prognozate, sansele de precipitatii si date meteorologice suplimentare provenite de la Forecast.io.

In plus, utilizatorii pot obtine avertismente meteorologice, prognozele meteo pentru evenimentele programate din calendar, notificari si un widget cu informatii meteo pentru ziua in curs. O achizitie in aplicatie deblocheaza NOAA radar si te scapa de anunturi si reclame.

Citeste si: Vremea in orasul tau si prognoza meteo pe 5 zile

Fresh Air are un grafic meteo, notificari si un calendar, astfel incat sa poti planifica evenimentele in functie de conditiile meteorologice.

Vezi prognoza meteo, minut cu minut, pentru urmatoarele 7 zile, primesti avertismente pentru evenimente meteo severe si multe altele.

Nu stiu daca este cea mai buna aplicatie meteo pentru iphone, dar este o aplicatie intuitiva, simpla, rapida, atractiva, si arata un grafic cu derulare pe orizontala cu prognoze minut cu minut pentru urmatoarele sapte zile. In plus, ofera si un widget care iti aduce vremea pe ecranul telefonului.

Aplicatia meteo functioneaza si pe Apple watch.

Descarca gratuit Fresh Air din magazinul de aplicatii App Store:

Fresh Air | iTunes App Store

Fresh Air este disponibila in limba engleza si a fost realizata pe 11 februarie 2016.

Lasă un răspuns